Steg 1 - Skapa ett konto

Registrera ett konto genom att klicka på "Skapa konto". Logga därefter in på ert konto och uppdatera er profil för att gå vidare till steg 2.

Steg 2 - Placera ny order

Klicka på "Nytt Jobb". Ange orderreferens och välj sedan typ av tjänst, fil-format och bakgrund och klicka sedan på "Nästa" Det går även att ange instruktioner och sedan spara dessa som en mall för framtida ordrar.

Steg 3 - Ladda upp filer

Välj vilka filer som skall behandlas och ladda upp dem via hemsidan. Ni kan även att ladda upp referensbilder för att vi tydligare skall kunna se vad som skall utföras.

Steg 4 - Skicka in ordern för behandling

I sista steget får ni en sammanställning av ordern samt möjlighet välja leveranstid. Betalningen kan antingen ske med förbetalda krediter, kort eller faktura.

Steg 5 - Ladda ner avklarad order

Inom 24 timmar får ni ett e-postmeddelande med nedladdningsinstruktioner. Har ni valt express hantering får en notifiering inom 10 eller 4 timmar.

Kapacitet

Vår genomsnittliga tid för att leverera ett parti på upp till 1000 enkla bilder är i allmänhet 24 timmar beroende på den totala beläggningen av våra grafiker.

Har ni mer komplexa bilder eller större volymer förbehåller vi oss en längre leveranstid. Kontakta oss gärna innan ni lägger er order för att säkerställa leveranstiden.

Arbetsflöde