Vi jobbar globalt med företag som efterfrågar avancerad maskning och friläggning av digitala bilder. Till skillnad från andra metoder av maskning och friläggning görs våra jobb med utomordentlig precision. Alla våra jobb är 100% handgjorda med Adobe Photoshop’s penn-verktyg (inte med trollspö-verktyget eller annan mjukvara). Varje bild behandlas särskilt av våra professionella retuscherare och säkerställer därmed absolut högsta kvalitet.

Våra uppdragsgivare är tidningar, reklambyråer, fotografer, katalogföretag m.fl.

Varför är vi unika?

  1. Ingen väntetid på offerter. Priset kalkyleras direkt online.
  2. Komplett onlinelösning med tracking av färdiga och pågående ordrar.
  3. Avancerade verktyg och tekniker.
  4. Extremt snabba leveranstider.
  5. Egen Windows-applikation för storkunder.

Kapacitet

Vår genomsnittliga tid för att leverera ett parti på 1000 enkla bilder är i allmänhet 24 timmar beroende på den totala beläggningen av våra grafiker.

Bilder överför ni via FTP. När ni skapar ett konto får ni en mapp med kontonamn på vår server. När ni påbörjar ett nytt jobb guidar vi er genom den enkla processen.

Leveransvillkor

Genom vårt genomarbetade onlinesystem kommer ni kunna följa status för samtliga jobb. Ni kommer att bli informerade via e-post när jobbet är klart.

Faktura

Vid höga volymer och återkommande jobb har vi möjlighet att erbjuda beställningar mot faktura. Vi har även en egen windows-applikation som förenklar beställningsprocessen avsevärt. Kontakta oss för mer information.

Ångerrätt, Reklamation och Köpvillkor

Om ni vill ångra en beställning måste vi bli meddelade inom 1H annars finns risken att ordern har gått iväg för behandling.

Om ni vill reklamera en order går det bra att använda kontaktformuläret. Ange titel på jobbet samt en beskrivning på vad som behöver åtgärdas.

Vi använder DIBS och Payson som betalningsleverantör. Önskar ni beställa mot faktura vänligen kontakta oss.

Företagsinformation

TON Creative Studios AB

Bävervägen 9

352 45 Växjö

Org.nr: 559029-8450

Kundservice: service@urklipp.se