Historia och utveckling

Under 2009 grundades Urklipp med syftet att förenkla åtkomsten till bildbehandlingstjänster och med målet att bli Sveriges största byrå inom kategorin. Utvecklingen har sedan dess gått fort framåt och Urklipp är idag en av Sveriges största aktörer inom friläggning och retuschering med över 5000 kunder. Verksamheten har sedan 2017 expanderats med fokus på Danmark, Norge samt Finland, men även övriga Europa genom varumärket Clipily.

Målgrupp

Våra uppdragsgivare finns representerade i många olika typer av branscher t ex reklambyråer, fotografer, e-handelsbolag, industritekniska bolag, tidningar och klädföretag. Gemensamt för alla företag är att de har någon form av närvaro på internet eller använder tryck media och har ett behov av att behandla bilderna innan de används.

Vår lösning

Vi är den personliga bildbehandlingsbyrån som erbjuder snabba leveranser, gedigen support och rådgivning där kvalitet genomsyrar hela processen. Detta gör vi genom en online-plattform där våra kunder snabbt kan ladda upp sina bilder och på ett enkelt sätt välja specifika tjänster.

Vi strävar efter enkelhet för dig som kund och erbjuder därför:

  1. Enkel och attraktiv prissättning
  2. Enkel orderläggning för att minska din administrativa tid
  3. Snabba leveranstider dygnet runt; standard är inom 24 timmar samt express inom 10 eller 4 timmar med möjligheten till kontinuerlig leverans under själva bearbetningen av ordern.
  4. Hög kvalité på arbetet; vi jobbar alltid med senaste versionen av Adobe Photoshop och manuellt för att säkerställa precision.
  5. Inget krav på minimum order.

Vi välkomnar alltid beröm och förslag på hur vi kan förbättra våra tjänster och service!

Företagsinformation

Urklipp drivs och ägs av TON Creative Studios AB

Orgonavägen 35

175 66 Järfälla

Org.nr: 559029-8450

Kundservice: service@urklipp.se

Användarvillkor